Nieuws

Scouting van VOKA, da’s scoren

Repetitieve arbeid efficiënter aanpakken, gestructureerd werken en weten wat er op je afkomt; er zijn nogal wat voordelen aan de inpassing van digitale technologieën op de werkvloer. Door een deelname aan de businessclub Scouting (VOKA) volgt medezaakvoerster Sylvie op welke digitale innovaties interessant voor ons zijn.

Scouting businessclub VOKA

Onze plantmanager Sylvie is lid van de businessclub Scouting van VOKA om bij te blijven met innovaties die voor ons nuttig kunnen zijn. Wat ze uit dat traject leert, vertelt Sylvie in een interview voor VOKA Antwerpen-Waasland.

‘Bij de bedrijfsbezoeken sta je bij telkens een andere specifieke technologie stil. De interesse daarin spreekt voor zichzelf in een productiebedrijf. Dit programma is een mooie manier om zaken op te pikken van bedrijven die daarin vooroplopen. Zo kan je al vermijden dat je twee keer het warm water moet uitvinden. Niet elke innovatie is daarom meteen al van toepassing op jouw bedrijf. Maar erover sparren met andere bedrijfsleiders geeft je wel snel een idee van de potentiële mogelijkheden.’