Veiligheid

Monoplastic, jouw garantie op voedselveiligheid

Meer dan 95% van onze monoplastic potjes met deksels, bekers en dozen wordt gebruikt voor de bewaring van voeding. Iedere verpakking die onze fabriek verlaat, moet daarom 100% voedselveilig en – indien nodig – lekdicht zijn. Die garantie geven we je. 

Eén materiaal. Eindeloos veel mogelijkheden.

Voedselveilige en lekvrije verpakkingen

We garanderen jou een constante kwaliteit en voedselveiligheid, ook bij grote productieruns. We doen dat door tijdens de ontwerpfase rekening te houden met steeds dezelfde cruciale parameters: stevigheid, stapeling, helderheid, functionaliteit, lekdichtheid en houdbaarheid.  

Productie gebeurt met moderne machines en kwaliteitsvolle matrijzen, onder permanente controle en met steekproeven. We registreren en bewaren bovendien alle productieparameters.  

icon-blue-circle-recycle

Met een BRCGS Certificaat!

Dat we van voedselveiligheid in de juiste monoplastic verpakkingen een topprioriteit maken, komt met een garantie. Het BRCGS Certificaat! We haalden dat als een van de eersten in onze sector binnen en het wordt nu ieder jaar verlengd.

Waarom monoplastic de kampioen is van de voedingsindustrie

Veilig

Plastic vormt een doeltreffende barrière tegen water, verontreiniging, bacteriën en andere soorten invloeden van buitenaf. 

Transparant

Is een product vers, dan is dat er veelal ook aan te zien. Plastic is het geknipte materiaal om die visuele check te garanderen

Hoge kwaliteit

Hoogwaardig monoplastic is stevig, makkelijk te stapelen en lekdicht. Wat de houdbaarheidsdatum van je product verlengt.  

Duurzaam/recyclebaar

Kwaliteitsvolle verpakkingen zijn vaatwasserbestendig en daardoor ontelbare keren herbruikbaar. Zijn ze dat niet meer, dan is recyclage des te eenvoudiger.